fbpx
+385 21 228 300 Bana Jelačića 40, 21216 Kaštel Stari

express yourself without
saying a thing
shop wines
express yourself without
saying a thing
shop wines
express yourself without
saying a thing
shop wines
welcome

Winemaking Philosophy

After the harvest, the grapes are taken into a winery and prepared for primary ferment. At this stage red wine making diverges from white wine making. Red wine is made from the must of red or black grapes and fermentation occurs with the grape skins, giving color.
Naša vina

We are open for everyone to enjoy tastings of exclusive wines

more
Vinograd

We invite you to visit and explore the beautiful vineyards

more
Kupi vino

View our recent collection of the finest wines from vineyards

more
testimonials

Krolo Cabernet Sauvignon – Merlot 2009.
Neprozirne tamno crvene boje sa nijansama rubinske na obrubu, te povremenim odsjajima ljubičaste. Miris otpočinje ugodnim i blagim začinskim notama porijeklom iz hrasta što podsjećaju na aromu cedra, potom nailazi voćnost i svježina crnog ribiza koju na kraju prekriju ugodni tonovi crne višnje i suhe šljive. Okus je jako ugodan, intenzitet i elegancija cabernet sauvignona se jako lijepo ističe i može se reći, dominira. Svježina svježe zdrobljenog voća prvi je dojam, potom dolazi jasna taninska crta koja mu daje stanovitu čvrstinu, te na kraju sočnost i raskoš iznimno bogatog retrookusa koji doslovno eksplodira miksom voćnih i začinskih aroma sa naglaskom na ribiz, borovnicu i šljivu, te blagi papar i nešto izraženiji dim. Vino sramežljivog početka i veličanstvenog finala.

Cabernet Sauvignon – Merlot 2009.
Saša ŠpiranecZagreb

Krolo Chardonnay barrique 2011.
Slamnato žute boje sa refleksima zelenkaste. Intenzivna i ugodna mirisa u kojoj se slatke začinske arome porijeklom iz hrasta isprepliću sa živahnim i svježim voćnim aromama. Miris žute dinje je najizraženiji, a slijede ga grejp, limeta, vanilija, te tragovi lješnjaka i eukaliptusa. U ustima je još kompleksniji nego na nosu. Kremoznost teksture okusa se izmjenjuje sa živahnošću fino naglašenih kiselina što mu daje intenzitet i zavodljivost prvog dojma. Potom dolaze snažni alkohol i retrookus začinskih tonova koji daju postojanost, nježnu pikantnost i završnu toplinu. Krepko i snažno vino koje moćnom tijelu usprkos nudi neodoljivi šarm svježine i iznimno aromatsko bogatstvo.

Chardonnay barrique 2011.
Saša ŠpiranecZagreb

“Krolo Cabernet Sauvignon – Merlot 2009.:
Neprozirne tamno crvene boje sa nijansama rubinske na obrubu, te povremenim odsjajima ljubičaste. Miris otpočinje ugodnim i blagim začinskim notama porijeklom iz hrasta što podsjećaju na aromu cedra, potom nailazi voćnost i svježina crnog ribiza koju na kraju prekriju ugodni tonovi crne višnje i suhe šljive. Okus je jako ugodan, intenzitet i elegancija cabernet sauvignona se jako lijepo ističe i može se reći, dominira. Svježina svježe zdrobljenog voća prvi je dojam, potom dolazi jasna taninska crta koja mu daje stanovitu čvrstinu, te na kraju sočnost i raskoš iznimno bogatog retrookusa koji doslovno eksplodira miksom voćnih i začinskih aroma sa naglaskom na ribiz, borovnicu i šljivu, te blagi papar i nešto izraženiji dim. Vino sramežljivog početka i veličanstvenog finala.”

Cabernet Sauvignon – Merlot
Saša ŠpiranecZagreb
photos

from the gallery

what’s new?

A WEST wine ICON

A collection of distinct, dark, rich wines from California that deliver a definitively bold wine experience like none you’ve had before.
$200
A collection of distinct, dark, rich wines from California that deliver a definitively bold wine experience like none you’ve had before.
$200

vintage wines collection

A collection ofv distinct, dark, rich wines from California that deliver a definitively bold wine experience like none you've had before.
be our guest

Winery Signature Tour

details
team

People in team

Mišo Marasović
Mišo Marasović
Voditelj podruma
Fani Tomaš
Fani Tomaš
Prodaja i distribucija
Lana Marasović
Lana Marasović
Vinske ture
Receive invitations, updates and bonuses for purchasing