fbpx

  • domaći likeri
  • domaći pršut, sir i kruh ispod peke
  • degustacija vina iz boce od 7 dcl (degustacija uključuje 4 vina: Pošip, Crljenak kaštelanski-Zinfandel, Gardijan-Cabernet Sauvignon-Merlot, Šjora-Rosé )
  • posjet vinskom podrumu i degustacija vina iz bačava (degustacija više berbi, vina na odležavanju)
  • prezentacija proizvodnje vina
  • domaći specijaliteti: ručak ili večera (pašticada i njoki) *(ovisno u kojem dijelu dana se dogovori posjet)
  • turska kava i desert.
  • Trajanje 180 minuta
    Minimalni broj osoba:8 pax
    Obvezna rezervacija 4-5 dana unaprijed.

    rezerviraj
    • * Sva naša gastro ponuda je primjerena za vegane, vegetarijance i za one alergične na gluten, ali je to potrebno naglasiti barem tri dana prije dolaska.